Persberichten

Site Bramier in Lauwe kiest nieuwe sporen

In 2015 sloot de stad Menen al een akkoord met intercommunale Leiedal over de aankoop van een gedeelte van de site Bramier in Lauwe, in de oude stationsbuurt.

Contrei Live belicht Oude Leiearm Menen

Het internationaal kunstenparcours Contrei Live van intercommunale Leiedal is toe aan zijn laatste week. Bezoekers kunnen de 16 kunstwerken nog gratis bezoeken tot en met maandag 26 oktober.

Expo Open Oproep: 20 jaar architectuur in publieke opdracht

20 jaar geleden trok Vlaanderen resoluut de kaart van kwaliteitsvolle architectuur en ambitieuze publieke opdrachten.

Verhalenbundel Microkosmos, het leven zoals het is in De Kringloopwinkel

Heule/Avelgem/Meulebeke - De Kringloopwinkel is een wereld op zich. Vraag het maar aan Rino Feys uit Meulebeke, winkelleider in De Kringloopwinkel Avelgem.

Reveil Zwevegem 2020

Beste journalist/journaliste,

Eén ding staat vast: op 1 november zullen we terugkijken op een uitzonderlijk jaar.

N-VA Kortrijk-Roeselare-Tielt kiest nieuw bestuur

IZEGEM - Gisterenavond hebben de N-VA-leden van het arrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt een nieuw bestuur gekozen voor de komende drie jaar.

Europees STARTS-project verenigt kunst, wetenschap en bedrijven voor duurzame innovatie

Harelbeke, 15 oktober 2020 – Vandaag organiseren Cleantech hub Snowball en kunst- en onderzoeksplatform Gluon een tweede evenement in kader van het Europees Regional S+T+ARTS Centers project, gen

Bezoek is voor ouderen geen luxe maar een noodzaak

Groen Kortrijk is bezorgd omtrent de stijgende cijfers inzake besmettingen, alsook over de toegenomen werklast die op ons zorgpersoneel rust.

Tapijtsgeest - Ontleen eens een expo bij jouw thuis!

Tapijtsgeest is allesbehalve een klassieke expo. Vijftien tentoonstellingsdozen nemen je mee naar de hoogdagen van de tapijt- en meubelstoftindustrie in Zuid-West-Vlaanderen.