Persberichten

Dag van de natuur

Natuurpunt Kortrijk steekt op de Dag van de Natuur de handen uit de mouwen in het natuurgebied de Heulebeekwarande in Heule.

Een nieuw ontwerp voor de K-TOTEM aan station Kortrijk

De K-TOTEM werd ontwikkeld binnen het project Kortrijk Creëert van Designregio Kortrijk en is dé toonplek voor grafisch talent uit de streek.

“Pepervallei, iedereen woont” in de startblokken

In hartje Heule ligt een gebied van ca.

Drop je oude of kapotte jeans aan de KIOSK!

Wist je dat
- de textiel- en mode-industrie is een van de meest vervuilende industrieën is?
- er heel wat chemicaliën aan te pas komen om een jeans te produceren?

Smul mee op het erfgoedcafé! - 14/11

Beste leden van de pers

Komende donderdag smullen 120 erfgoedliefhebbers van gerechten met een knipoog naar het verleden, op de vijfde editie van het jaarlijkse erfgoedcafé.

André Demedtsprijs 2019 voor Dirk Vyncke

Op 21 november wordt in het Kortrijkse stadhuis om 19u00 voor de 45ste keer de André Demedtsprijs uitgereikt door de Marnixringen Kortrijk Broel en Kleikop.

Ouderraad Don Boscocollege Kortrijk in fluomodus

Op woensdag 13 november om 7.30u schiet de ouderraad van Don Bosco Kortrijk opnieuw uit de startblokken met de jaarlijkse XIU-actie.

Vermeersch legt verklaring af over facebookbericht

Wouter Vermeersch: “Maandag ben ik een verklaring gaan afleggen bij politiezone RIHO in het onderzoek naar het facebookbericht van 19 augustus 2019.

De Kortrijk Flying Club vliegt 50 jaar

De Kortrijk Flying Club vzw werd opgericht in november 1969 met als doel haar leden in de beste voorwaarden de vliegsport (motorvliegen en zweefvliegen) te laten beoefenen.

Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen - laatste kans om bomen en struiken te bestellen

Nog tot uiterlijk 11 november 2019 kan je plantpakketten bestellen via de actie Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen.