2 ondernemende dames starten nieuw bedrijf ONO.be

Ono betekent uniek en dat zijn deze 2 dames ook. Dominique Ameloot en Isabelle Demol hebben reeds een mooi parcours in de ondernemerswereld afgelegd. Als sidekick naast ondernemers zullen zij voortaan samen werken aan de juiste attitude en de verdere ontwikkeling van medewerkers, management en directie.

Dominique Ameloot werkte 16 jaar voor Voka, het netwerk van ondernemingen. Ze schopte het tot rechterhand van de directie en talentmanager. “Die functie zat me als gegoten”, “Ik heb vooral ervaren hoe je als werknemer in een onderneming kunt groeien en welke skills en attitude hiervoor nodig zijn”.

Isabelle Demol is al 15 jaar ondernemer. Om te bewijzen wat ze in haar mars had, stampte ze een eigen textieldrukkerij (die ze met succes verkocht) en een loopbaancentrum uit de grond. Isabelle kent het ondernemerschap, met al z’n ups-and-downs, dan ook door en door. “Ik weet perfect waar ondernemers van wakker liggen en hoe uitdagend het kan zijn om medewerkers te motiveren en te inspireren.”

Door hun krachten te bundelen en vanuit hun expertise en ervaring als werknemer én werkgever, vormen zij een sterk duo. Met kennis van zaken én vooral van mensen zoeken zij wat het beste aansluit op de behoeftes van uw onderneming om samen de beste resultaten te behalen.

“We streven vooral naar meer inzicht en begrip tussen werkgever en werknemer zodat de mogelijkheden voor het bedrijf alleen maar groeien”. “Alleen door elkaar echt te begrijpen kan je nieuwe mogelijkheden ontdekken.” Naast de inhoud van de job is vooral het relationele belangrijk om wendbaar in deze veranderende ondernemerstijd te dansen.”

De laatste jaren verzamelden beiden een hele rugzak aan tools. Zij kunnen ook rekenen op een sterk netwerk om hen bij te staan in de zaken waar zij minder in gespecialiseerd zijn.
Een volledig begeleidingstraject of sparring, advies, bemiddeling of coaching, individueel of in team, op korte of op lange termijn, … dit zijn slechts enkele van de flexibele manieren waarop ze te werk gaan.

Meer weten? Neem snel een kijkje: www.ono.be

Type: Persbericht
Naam: Isabelle Demol
Organisatie: ONO.be bvba
Adres: H. Lebbestraat, 156
Stad: Waregem
Telefoon: +32475521247