Afterwork Soirée Deluxe op 19 maart '20 in Waregem

Op donderdag 19 maart 2020 organiseert vzw WGO een eerste afterwork “Soirée Deluxe” in het SportKafee van het Jeugdcentrum van Waregem. Bezoekers kunnen kiezen uit de Gold of de Party formule. Wie kiest voor de Gold formule verwelkomen we vanaf 18u met een aperitiefje van het huis, een receptie met diverse hapjes en een twee uur durend buffet met als thema “Wereldkeuken” onder de tonen van rustige lounge muziek. Kortom voor elk wat wils en de ideale formule om na het werk te genieten met collega’s en vrienden. Daarenboven de ideale start van de avond om daarna nog even de beentjes te strekken. Wie kiest voor de Party formule, is welkom vanaf 21u. Ook zij verwelkomen we met een aperitiefje! Dj Feliz zorgt dat iedereen in party modus geraakt en Michiel Cnudde laat de tent ontploffen met een twee uur durende set. Voor wie nog zin heeft in iets zoets voorzien we een Free candybar! Tickets en meer inlichtingen zijn te vinden via Facebook en op Ticketgang.be. Alle winst van Soirée Deluxe gaat integraal naar goede doelen, gekozen door de leden van vzw WGO.
Vzw WGO? Misschien moeten we ons nog even voorstellen, want velen zullen ons misschien nog niet kennen. WGO of languit WE GO, “We gaan er voor” is een recent opgerichte vzw, bestaande uit vijf enthousiaste dertigers met een passie voor evenementen, organiseren en goede doelen.
Met de vzw willen we evenementen organiseren waarbij we ons belangeloos inzetten en alle winsten schenken aan zelf gekozen goede doelen.
De goede doelen zijn:
- Rode Kruis
- Amp voetbal
- Parkinsonliga
- Vzw voor Kinderen
- Kinderkankerfonds
In het najaar van 2019 organiseerden we een spaghettiavond in het Gaverke in Waregem. De afterwork Soirée Deluxe is onze tweede realisatie maar zeker nog niet onze laatste!
Alle verdere informatie betreffende WGO en de georganiseerde evenementen is steeds terug te vinden op de facebookpagina van WGO.
In bijlage hebben wij de affiche van ons evenement toegevoegd en een groepsfoto van de leden van vzw WGO.

Bij publicatie van ons evenement in jullie medium, zijn wij bereid één GOLD-ticket (twv. €25) ter beschikking te stellen die jullie kunnen verloten onder de vorm van een wedstrijd. Gelieve ons te contacteren voor het maken van verdere afspraken.

Type: Persbericht
Naam: Sigmund De Sloovere
Organisatie: vzw WGO
Telefoon: 0483443318