Atelier Ouvert gaat officieel van start met eerste kookworkshop

Atelier Ouvert gaat officieel van start met eerste kookworkshop

Atelier Ouvert is de nieuwste telg in de familie van Stroomop. Stroomop uit Kuurne is gekend als specialist voor pelletkachels, houtkachels en centrale verwarming op pellets.

Met Atelier Ouvert breiden de activiteiten verder uit en ligt de focus op duurzame producten voor keuken en tuin.

Atelier Ouvert is een open atelier, binnen Stroomop, waar iedereen welkom is om kookworkshops te komen volgen. De workshops zullen doorgaan in de demoruimte van de showroom van Stroomop.

De kookworkshops worden gegeven door Eva Decorte, die graag haar passie doorgeeft aan iedereen die liefhebber is van eerlijk koken en eten.

Er zullen regelmatig vaste workshops plaatsvinden die een specifiek deel uit de keuken behandelen, zoals 'Italiaans' of 'Basis brood bakken'. De producten die gebruikt worden tijdens de workshops zijn eerlijk en lokaal, en ook de keukentoestellen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Kookliefhebbers leren er onder andere werken met een elektrische steenbakoven, een echte authentieke steenbakoven op hout, een pelletgrill, pastamachine…

Ook workshops op maat
Een aanbod op maat is ook mogelijk: thema’s kunnen onderling overlegd worden, en de workshop kan dan doorgaan op een tijdstip naar keuze.

Met deze workshops wil Stroomop iedereen die graag kookt en eet, samenbrengen, om er te proeven en om er een gezellige en leerrijke tijd in de keuken van te maken.

Op 11 september 2019 vindt de allereerste kookworkshop plaats.
Alle info en het volledige aanbod is te vinden op https://www.atelierouvert.be/

Voor meer informatie of beeldmateriaal :
Neem contact met Eline Lewyllie van Stroomop(communicatieverantwoordelijke):
tel.: 056/72 36 30 of eline@stroomop.be

Type: Persbericht
Naam: Eline Lewyllie
Organisatie: Stroomop bvba
Adres: Kattestraat 81
Stad: 8520 Kuurne
Telefoon: 056 72 36 30