Dames Vaste Vuist Lauwe schitteren in provinciale voorronde gymnastiek

LAUWE - Het voorbije weekend namen de dames van sportgroep Vaste Vuist Lauwe deel aan de 2e provinciale voorronde toestelturnen AB-niveau.
Noa Vantomme (B12) mocht de spits afbijten. Ze mistte een beetje haar start, maar kon zich goed herpakken op de volgende toestellen. Ze kon opnieuw de 1e plaats in het open klassement veroveren.
Alice Francoy en Lise Verhaeghe (A13) maakten indruk op hun eerste wedstrijd voor het grote publiek sinds ze naar de Topsportschool in Gent gaan. Beiden toonden reeds nieuwe elementen ondanks blessureleed. Deze vinnige dametjes behaalden respectievelijk de 4e en 3e plaats.
Bij de B16+ toonde Tine Depickere een stabiele wedstrijd en werd 9e. Niki Delporte en Anke Dejonghe lieten hier en daar een steekje vallen en werden 25e en 27e.
Katlijn Vlaeminck turnde bij de A10 haar eerste volle wedstrijd na een voetblessure. Ze behaalde ondanks enkele fouten een bronzen medaille op een zucht van zilver.
Bij de categorie B11 behaalde Gitta D'Hooghe een mooie 3e plaats en Julie Stragier werd 24e.
De meisjes B10 sloten het weekend in schoonheid af met een gouden medaille voor Lou De Rudder en zilver voor Emme Dhelft.

Foto met vlnr Julie Stragier, Gitta D'Hooghe, Lou De Rudder en Emme Dhelft

Type: Persbericht
Naam: Dries Defossez
Organisatie: sportgroep Vaste Vuist Lauwe
Adres:
Stad:
Telefoon: 0476/992367
Bijlagen: IMG_5074.JPG