De Kleinste Steeple bouwt De Stad.

Het familie-uitje bij uitstek tijdens de Waregem Koerse Feesten zoekt dit jaar zijn inspiratie in De Stad. Sterker nog, tussen de vele voorstellingen van nationale en internationale gezelschappen uit het wereldje van circus, straattheater en geknutsel, kunnen alle kinderen ook meebouwen aan de stad van hun toekomst. Alle verenigingen en vrijwilligers slaan onder impuls van CC De Schakel de handen in elkaar en boetseren uit honderden kartonnen dozen een inventieve stad waar duurzaamheid, groei en een simpele glimlach centraal staan. En natuurlijk zullen ook de vele artiesten en medewerkers ruim de tijd nemen om hun stukje stad te creëren.

Zo demonstreren ze bij Compagnie Poc (Fr) hun 'steetperformance skills' op de tonen van een Bobby Mcferran klassieker, kruipen ze bij Courcirkoui (Fr) heel elegant de boom in en verzamelen onze vrienden van Las Bobinas waaghalzerij van over de hele wereld en zwieren het ons gebald in en een 30 minuten durend cabaret onze richting uit. Schrik niet wanneer je onderweg opgepeuzeld wordt door reuze grote duiven, sierlijk dansende opblaas poepen, twee gedesoriënteerde gondeliers, één van Piv Huvluv zijn vele vinylplaatjes, een Han Solo op kindermaat of het muzikale geweld van Ap&Diks. Bruisen zal die stad!

OPROEP OPROEP OPROEP
Wil je met je vereniging, school, club, vriendclubje, enz. de kinderen tijdens De Kleinste Steeple op sleeptouw nemen om een stukje van onze Stad te creëren? Stuur dan voor 12 juni een mailtje naar joost@ccdeschakel.be en we nodigen je uit voor één van de info sessies op 17 juni eerstkomende. Zo krijg je samen met vele andere vrijwilligers een plaatsje in het park tijdens De Kleinste Steeple.

Type: Persbericht
Naam: Jorge De Wintere
Organisatie: CC De Schakel
Adres: Schakelstraat 8
Stad: Waregem
Telefoon: 056621340