De Kringloopwinkel lanceert eigen webshop

Tweedehandsspullen lokaal en online kopen kan voortaan op De Kringloopwinkel Webshop. Nu de 6 fysieke winkelpunten noodgedwongen gesloten zijn, vormt de webwinkel het perfecte alternatief. De Kringloopwinkel Webshop werkt volgens het principe van ‘click & collect’: de klanten halen hun bestelling af in de winkel.

Ook tijdens deze tweede lockdown vallen de vestigingen van De Kringloopwinkel onder de niet-essentiële winkels en blijven ze dus dicht. Deze maatregel bracht de bestaande plannen om een webshop te starten in een stroomversnelling. Het resultaat is de webwinkel op www.dekringloopwinkel.be/webshop

Uitgebreid aanbod
De Kringloopwinkel mikt met de webwinkel op een uitgebreid en divers aanbod. In deze periode zijn heel wat mensen nog op zoek om Sinterklaas te helpen bij de keuze van speelgoed, ze willen de kerstsfeer al in huis halen en zoeken inspiratie voor een leuk en duurzaam eindejaarcadeau. Deze en nog veel andere unieke spullen zoals meubelen, boeken, kleding… vinden ze op de webshop.

Click & collect
Aankopen gebeurt volgens het principe van ‘click & collect’: je koopt en haalt af. Dat kan in de winkels waar het product op voorraad ligt en in het centrale depot in Heule. Levering tegen betaling van grote meubelen is eveneens mogelijk.

Lokaal en sociaal
Voor wie het zich zou afvragen: de opbrengst van de verkoop is – net zoals in onze fysieke winkels – bestemd voor het creëren van sociale tewerkstelling. Dankzij De Kringloopwinkel Webshop kunnen we tijdens deze moeilijke periode overigens meer mensen aan het werk te houden.
En wat we verkopen zijn bovendien lokaal ingezamelde spullen die eveneens lokaal een nieuw leven krijgen.

Combinatie winkel-webshop
Met de lancering van de webwinkel wil De Kringloopwinkel alvast de verplichte sluiting tijdens deze tweede lockdown overbruggen. Ondertussen worden de mogelijkheden onderzocht om na deze periode de online verkoop te combineren met het openhouden van onze fysieke winkels.

Meer info over www.dekringloopwinkel.be/webshop bij Jo Vanackere - 04975/522556

Type: Persbericht
Naam: Jo Vanackere
Organisatie: De Kringloopwinkel
Adres: Warande 9
Stad: 8501 Heule
Telefoon: +32497522556