GEZOCHT: ACTEER- EN ZANGTALENT VOOR UNIEKE THEATERPRODUCTIE.

In september openen cultuurcentra in West- en Oost-Vlaanderen het culturele jaar met de reizende voorstelling ‘MELVIUS aan de Leie’ van theatergezelschap Ballet Dommage. Voor deze voorstelling zoeken de CC’s en het gezelschap een tiental spelers. Kunnen zingen is een pluspunt.

De Leie als verbindende factor
Menen, Kortrijk, Harelbeke, Waregem en Deinze zijn met elkaar verbonden door de Leie. De cultuurcentra van deze steden willen deze connectie vieren. Ze kloppen daarvoor aan bij het avontuurlijke theatergezelschap Ballet Dommage. Samen met een groep lokale liefhebbers maken ze de voorstelling ‘MELVIUS aan de Leie’: een theaterspektakel dat de mosterd haalt bij de wagenspelen van weleer. Deze openluchtvoorstelling wordt vijf maal opgevoerd in september 2021. In iedere stad één keer.

Jij kan meedoen
Voor deze voorstelling zoeken de cc’s en het gezelschap theatraal zangtalent vanaf twaalf jaar. Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen en sta je graag op de planken? Dan is ‘MELVIUS aan de Leie’ helemaal iets voor jou. Bovendien word je gecoacht door professionele acteurs en actrices. Doe mee met de auditie op woensdag 19 mei in CC De Schakel in Waregem. De auditie vindt plaats tussen 17u00 en 21u00. Je krijgt een tijdslot toegestuurd na je inschrijving.

• Meer info en inschrijven? Surf naar www.ccdeschakel.be.
• Alle repetitie- en speelmomenten vind je op de website van de deelnemende cc’s. De ticketverkoop voor de speelmomenten wordt later opgestart.

Een organisatie van CC De Steiger Menen, Schouwburg Kortrijk, CC het SPOOR Harelbeke, CC De Schakel Waregem & Leietheater Deinze. Met de steun van Zuidwest en Cultuurregio LeieSchelde.

//// video oproep////
Bekijk hier de oproep van het gezelschap: https://www.youtube.com/watch?v=uJy90sGtCmY

Type: Persbericht
Naam: De Wintere
Adres: Schakelstraat 8
Stad: 8790 Waregem
Telefoon: 0477756023