Gymgala sportgroep Vaste Vuist Lauwe bracht megaspektakel

LAUWE - Na 3 jaar géén gymgala georganiseerd te hebben omwille van de uitbreidingswerken en verbouwingswerken aan de sporthal/gymhal, was het afgelopen weekend opnieuw zo ver! De gymnasten van sportgroep Vaste Vuist Lauwe presenteerden een megaspektakel.

Het gymgala werd in een nieuw kleedje gestoken. Het werden korte shows van 1,5u zonder presentatie en met héél veel GYM. De vele competitiegymnasten toestelturnen, acro demo en trampoline zorgden allen voor een meerwaarde van de show. Maar de publiekstrekkers waren ongetwijfeld de vele topsportgymnasten die de club rijk is.

Voorzitter Defossez Dries: “Afgelopen sportjaar was opnieuw een hoogtepunt in het bestaan van Vaste Vuist. Sportgroep Vaste Vuist blijft groeien en bloeien. We behaalde het Q4gym, kwaliteitslabel met een score van maar liefst 80,93%. Daaruit blijkt dat sportgroep Vaste Vuist een club is die laagdrempelig is en tegelijk alles in het werk stelt om talenten op te leiden.”

Ook in 2020 staat de club voor een aantal pittige uitdagingen met de organisatie van het Vlaams kampioenschap toestelturnen Heren in de gymhal op 9 en 10 mei. Het weekend erop organiseert de club voor de Gymfed de Talentcup.

Bovendien wordt 2020 ook een feestjaar. De dansafdeling danstheater Arte bestaat in 2020 maar liefst 40 jaar. Dit zal gevierd worden in zaal Park ter Walle in Menen op zaterdag 10 oktober. Ondertussen is er ook al een werkgroep gestart in het kader van 100 jaar Vaste Vuist Lauwe. Op 3,4 en 5 september 2021 wil de club er in en rond de sporthal van Lauwe een heus feestweekend van maken in het teken van 100 jaar Vaste Vuist Lauwe.

Foto toestelturnen bovenbouw opent gymgala 2020

Type: Persbericht
Naam: Dries Defossez
Adres: Menenstraat 1 bus 202
Stad: 8930 Lauwe
Telefoon: 0476992367