Harelbeke start met fitness van de toekomst.

Bruno Bakeroot, Charlotte Mestdag en Kenny Wyffels pakken uit met een nieuw fitnessconcept onder de naam SportY-X. In deze club zal je geen lange rijen toestellen terugvinden. De training staat onder constante begeleiding van de Pixformance. Dit apparaat filmt en controleert uw beweging op 25 verschillende punten van het lichaam. Hierdoor krijgt u live feedback als u de beweging fout of onvolledig uitvoert.

Veel mensen doen maar wat in de fitness zonder goed te weten waar ze eigenlijk mee bezig zijn. Daarom hebben velen nood aan goede begeleiding om hun doel te bereiken. Een full-time personal trainer kost echter handenvol geld. Niet iedereen kan zich dit veroorloven.

In de kortrijksesteenweg 321 te Harelbeke kan je vanaf heden terecht voor een persoonlijk trainingsprogramma op maat. Dit onder begeleiding van de Pixformance. Dit scherm (zie foto) is een revolutionair trainingsapparaat die u live feedback geeft tijdens uw training door uw lichaam te controleren op 25 verschillende punten. Deze innovatieve manier van trainen is uniek in Belgiƫ, enkel mogelijk te Harelbeke. Daarnaast is er ook een echte personal trainer aanwezig die u zal opvolgen en motiveren. Deze manier van trainen kan uitgetest worden tijdens de opendeurdag van SportY-X op zondag 27 september.

Voor meer info of een gratis proefbeurt surf naar www.sporty-x.be.

Type: Persbericht
Naam: Kenny Wyffels
Organisatie: SportY-X
Adres: Kortrijksesteenweg 321/4
Stad: Harelbeke
Telefoon: 056/90 76 78