Heraanleg voetpaden Zwevegem

Sedert een tweetal weken is aannemer Hein Vanhoutte uit Zwevegem gestart met de heraanleg van een aantal voetwegen op ons grondgebied. In totaal gaat het over zes voetwegen die worden vernieuwd.

Schepen van openbare werken Marc Desloovere: “ Als eerste kwam de Heynholwegel (Sint-Denijs) aan de beurt, gekend als “sentier 126”. In totaal werd deze over een lengte van 200 meter vernieuwd. Deze voetweg is ondertussen al volledig afgewerkt. Nog op het programma staan de voetweg vanaf de Kooigemstraat (Sint-Denijs) tot aan de Vuurkruisersstraat (Sint-Denijs) met een lengte van 480 meter, de voetweg in de Moense Beekstraat (Moen) met een totale lengte van 142 meter.

In Otegem staan twee voetwegen op het programma. Enerzijds de voetweg aan de Vijflinden tot aan Klein Ronse, in de atlas der buurtwegen vermeld als “sentier 133”, en anderzijds de voetweg tussen de Populierenlaan en de Zwevegemstraat, “sentier 149”. De totale lengte van beide voetwegen bedraagt 140 meter.

Als laatste staat de voetweg tussen de Kraaibosstraat (Moen) en de Knokkestraat (Moen), “sentier 72”, op het programma. Met een lengte van 346 meter in totaliteit.

Samen wordt dus voor 1.308 lopende meter voetweg vernieuwd.
De kostprijs voor de werken bedraagt in totaal, 204.255,61 euro, BTW inclusief.

Marc Desloovere, schepen van openbare werken en mobiliteit. marc.desloovere@zwevegem.be
(0473/516739)

Type: Persbericht
Naam: Desloovere Marc
Organisatie: Gemeentebestuur Zwevegem
Adres: Blokkestraat 29
Stad: Zwevegem
Telefoon: 0473 51 67 39