Jobbeurs Kuurne ontvangt 60 standhouders én interactieve robot

Op donderdag 19 september organiseert Jobevents.be samen met VDAB en ACV, met de steun van gemeente Kuurne, de 9e editie van de jobbeurs in de Kubox. Met maar liefst 60 bedrijven die honderden effectieve vacatures in de aanbieding hebben, is de beurs bij de grootste in Vlaanderen.

Bij de standhouders zitten zowel nationale spelers als B-Post, Defensie, Politie, De Spoorwegen, Lunch Garden en de Autokeuring als sterke regionale firma’s zoals Agristo, Stadsbader, Alpro, Sioen Industries, Coopman Orona, Makkie, Perrigo, TVH en Unilin. Met AZ Groeninge, Volys, Waak, Van Marcke, Linum en Desk Solutions zijn ook een aantal sterke lokale bedrijven aanwezig. De jobs die worden aangeboden gaan van arbeiders over administratieve en technische profielen tot zorgkundigen, horecapersoneel en hoger opgeleiden. Voor elk wat wils dus!

Bijkomende attractie op de beurs is de hoogtechnologische en interactieve robot die uitzendkantoor Vind! meebrengt. De robot kan communiceren met de bezoekers en nodigt hen uit om een quiz te spelen over techniek, ICT en engineering. Na eerdere testen op andere evenementen, krijgt de afgewerkte versie nu zijn vuurdoop in Kuurne.

De beurs is vrij toegankelijk tussen 13u00 en 16u30. Alle informatie vind je via www.jobevents.be

Uiteraard zijn jullie welkom om een kijkje te nemen op de beurs.

Wat: Jobbeurs Kuurne
Waar: Kubox
Wanneer: Donderdag 19 september, van 13u00 tot 16u30
Info: www.jobevents.be

Type: Persbericht
Naam: Debrouwere Bert
Adres: Kalvariestraat 96
Stad: 8510 Marke
Telefoon: 0499276555