Jong Avelgems bedrijf Meubelrenovatie.be neemt deel aan Open Bedrijvendag

Een ‘stralend’ nieuw leven voor houten meubelen

Een ‘stralend nieuw leven’ in plaats van een troosteloos plaatsje op het containerpark, dat is wat Meubelrenovatie.be uit Avelgem kan betekenen voor ‘oude’ eiken meubelen. Dit jonge, groeiende bedrijf is gespecialiseerd in het zandstralen van houten (eiken) meubelen, keukens, trappen, deuren en plafonds. Op zondag 7 oktober krijg je tijdens Open Bedrijvendag een unieke blik achter de schermen.

Meubelrenovatie.be was een paar jaar geleden pionier in het zandstralen van ‘oude’ eiken meubelen, keukens, trappen, deuren en plafonds. Dankzij het innovatieve procedé van licht zandstralen en beitsen, schilderen of vernissen van het hout op de manier die de klant het wil, passen deze meubelen opnieuw in het interieur en worden ze vaak van een gewis einde op het containerpark gered.
De formule van deze Avelgemse groeiende onderneming slaat duidelijk aan, want het aantal aanvragen blijft toenemen. Terwijl er aanvankelijk vooral interesse was uit eigen regio, is het werkterrein van Meubelrenovatie.be ondertussen uitgebreid tot het hele land en delen van Nederland en Frankrijk. De mond-tot-mondreclame over de kwaliteit en service doen samen met het ondernemerschap van de zaakvoerders dus hun werk.
Open Bedrijvendag

Op zondag 7 oktober van 10 tot 17u neemt Meubelrenovatie.be deel aan Open Bedrijvendag. Bezoekers krijgen de kans om te zien hoe die ouderwetse eiken kast letterlijk en figuurlijk een ‘stralend nieuw leven’ krijgt. De moeite dus om langs te gaan!
Interesse? Meer info op www.meubelrenovatie.be - http://openbedrijvendag.zita.be/meubelrenovatie.
Meubelrenovatie.be - Nijverheidslaan 7 - 8580 Avelgem – T 056 70 70 74

Type: Persbericht
Naam: Meubelrenovatie.be
Adres:
Stad:
Telefoon: 056/707074