Knappe prestaties van Vaste Vuist Lauwe

LAUWE - Afgelopen weekend behaalde Sportgroep Vaste Vuist Lauwe een hoop medailles op het recre@tornooi toestelturnen D-niveau in Assebroek.
Bij het opgelegd werk behaalden de meeste meisjes en jongens reeds hun puntennorm om zich te plaatsen voor de finale. Bij de 7-8 jarige meisjes haalde Ella Demeyere een mooie 2de plaats, bij de jongens werd Leon Deboel knap 1ste. De jongens in de categorie 9-10 jarigen namen het volledige podium in beslag. Nicolas Beyls, Stan Vandemaele en Omer Vanfleteren werden respectievelijk 1ste, 2de en 3de. Ook in de categorie 11-12 jarigen behaalde VVL een schitterend resultaat. Bij de meisjes werd Lilly-May Mommerency knap 1ste en Eleonora Van Glabeke 3de. Aan de balk behaalde Catho Vanderbeken een 1ste plaats. Bij de jongens haalde Milo Naessens een gouden en Majrbek Khaidarov een zilveren medaille. Tess Dekyvere werd knap 3de bij de 15-16 jarigen.
Na 2 individuele voorrondewedstrijden zijn op enkele gymnasten na alle gymnasten van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe geselecteerd voor de provinciale finale. Voor hen die de puntennorm nog niet behaalden en nog geen selectie in de wacht konden slepen, krijgen hiervoor nog de kans op de 3de voorrondewedstrijd te Tielt op 7 en 8 maart.
Foto met vlnr Tess Dekyvere, Mona Deschepper, Emmely Vanlerberghe, Babette Callebert en Lola Roelens.

Type: Persbericht
Naam: Dries Defossez
Adres: Menenstraat 1 bus 202
Stad: 8930 Lauwe
Telefoon: 0476992367