Kokopelli Livestream Festival

Bijna twee maanden geleden besliste de organisatie om Kokopelli, het gratis wereldmuziekfestival in Gullegem niet te laten doorgaan op 16 en 17 mei. Het was een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing.
Deze week zouden vele medewerkers druk in de weer zijn met de opbouw van het festival: de inkom en het podium opzetten, verlichting en veiligheidsvoorzieningen installeren, het terrein aankleden tot een gezellig festivalterrein. Het komend weekend zal voor velen onwerkelijk aanvoelen. Geen Kokopelli Festival. Toch niet op het festivalterrein ... wél "in uw kot"!
Want Kokopelli mist jullie! De medewerkers, de artiesten, de standhouders, de sponsors, ... en het publiek! "We kregen het niet over ons hart om Kokopelli 2020 zomaar te laten passeren. Dus doen we het een ganse dag live in jullie kot! Zaterdag 16 mei voor het eerst Kokopelli Livestream Festival. Zoals steeds is ook dit Kokopelli Festival 'meer dan muziek', er valt wat te beleven. We starten om 12 uur met het aperitief, in de namiddag kun je een verhaal beluisteren en deelnemen aan een workshop. Vanaf 18 uur is het feest en gooien we de benen los met enkele dj's. 't Is te zeggen, elk in zijn eigen huis. Het volledige programma vind je op facebook en instagram."
Tijdens het livestream festival worden uiteraard de social distancing maatregelen gerespecteerd. Tussen twee sets is ook steeds een pauze voorzien om het materiaal grondig te ontsmetten.

Type: Persbericht
Naam: Vincent Geers
Organisatie: Kokopelli vzw
Adres: Bankstraat 50
Stad: Gullegem
Telefoon: 0498 64 07 06