KOLOS stelt nieuwe EP “Grooveyard” voor

KOLOS stelt nieuwe EP “Grooveyard” voor

KOLOS, een band die zijn oorsprong kent in de hellhole genaamd Zwevegem, stelt op donderdag 18 april zijn nieuwe worp voor: Grooveyard. De EP, die 5 nummers telt, zal voor het eerst op de mensheid losgelaten worden in Café Den Trap in Kortijk.

De driekoppige band bestaat uit Felix Sileghem (gitaar/zang), Robbe Vandeghinste (drums/zang) en Arne Vanhoutteghem (bas/zang). In deze samenstelling wist KOLOS al vriend en vijand te overtuigen met hun stevige, in punk en stoner doordrenkte, rock. Hun muziek doet denken aan de lovebaby van Melvins en Rage Against The Machine, opgevoed door Refused en Fugazi.

Met Grooveyard wenst KOLOS een stapje hoger te zetten, daarom trok het gezelschap naar Much Luv Studio. Daar nam Tim De Gieter (Every Stranger Looks Like You, Fär) het opnameproces en de mixing voor zijn rekening. Voor de mastering trok KOLOS over grote plas om Grooveyard te laten masteren door Bill Henderson van Azimuth Mastering.

Om de fans een onvergetelijke avond te bezorgen wordt het voorprogramma op 18 april voorzien door de Zwevegemse rockgoden van “The Brittle Brothers” en door hip hop-alleskunner “Steven H”. De avond wordt uiteraard afgesloten met een concert van KOLOS zelf.

Wens ook jij te genieten van Grooveyard? Kom KOLOS dan live bewonderen en profiteer van de gelegenheid om jouw eigen exemplaar van Grooveyard in huis te halen of luister via Spotify!

Praktische info:
• Datum: 18 april 2019
• Locatie: Café Den Trap – Kortrijk
• Tijdschema:
o 20u00: The Brittle Brothers
o 20u45: Steven H
o 21u30: KOLOS

Type: Persbericht
Naam: Robbe Vandeghinste
Adres: Marktstraat, 66
Stad: Harelbeke
Telefoon: 0473227689