LAGO CLUB START MET OUTDOOR AANBOD

LAGO CLUB opent opnieuw!
Deze week besliste de Nationale Veiligheidsraad dat groepslessen in de buitenlucht vanaf maandag 18 mei kunnen en dus kan LAGO CLUB Zwevegem Fit. ook van start gaan. De fitnesscoaches warmen zich al op om ieders conditie aan te scherpen.
Ondertussen wordt er verder gewerkt om ook de LAGO subtropische zwembaden, de volledige LAGO CLUB fitnesscentra en Speelpunt in optimale omstandigheden te laten hervatten.
Creatieve oplossingen
Bewegen is gezond. Al vanaf het begin van de huidige maatregelen in België werd steeds het advies meegegeven om te blijven bewegen. Gedoseerd sporten is één van de meest efficiënte manieren om je immuunsysteem te boosten. De LAGO CLUB fitnesscentra waren de voorbije weken dan wel gesloten, toch werden heel wat gratis, alternatieve online trainingen aangeboden door de coaches.
Centrummanager Elewin Werbrouck licht toe:
“Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen zit je bij LAGO CLUB normaal wel goed, maar de voorbije weken moesten we creatief zijn. De huidige abonnementen zijn tijdelijk bevroren, maar we wilden onze leden deze moeilijk periode laten overbruggen met een goede fysieke en mentale gezondheid. Zo konden de leden tijdelijk gratis work-outs toevoegen aan hun account in de app; ze planden dus zelf hun trainingen in en voerden deze uit op eigen tempo. Iedere week werden nieuwe trainingen toegevoegd met duidelijk geïllustreerde foto’s. Bovendien hebben we meerdere challenges gelanceerd om de leden te motiveren om te blijven bewegen en fit te blijven, ook in hun ‘kot’. Afgelopen week organiseerden we op de LAGO CLUB facebookpagina een eerste live online groepsles die toegankelijk was voor leden en niet-leden. Dat was meteen een succes met maar liefst 59 deelnemers. Dat smaakt duidelijk naar meer.”
LAGO CLUB komt naar Kortrijk met fitness voor iedereen.
Bekaertstraat 9 – 8550 Zwevegem • Tel. +32 56 28 95 80
fitpunt@lago.bewww.lagoclub.be • BE 0667 791 649
Outdoor groepslessen en personal training
Vanaf maandag 18 mei organiseert LAGO CLUB outdoor groepslessen voor alle leden, uiteraard onder een aantal strikte voorwaarden om de veiligheid van alle deelnemers en lesgevers te garanderen. Bij mooi weer gaan de lessen op de site naast het fitnesscentrum door, bij slecht weer zal de les gestreamd worden via Facebook. Er worden meerdere lessen per dag georganiseerd met een uiteenlopend aanbod; van een insanity work-out tot een BBB-les of een ontspannende les Pilates. De capaciteit per groepsles is beperkt tot 19 deelnemers. Leden kunnen hun gratis lessen makkelijk boeken in de app.
Naast de outdoor groepstrainingen wordt er ook aandacht geschonken aan individuele trainingen, zodat iedereen ook specifiek naar een doel kan toewerken. Vanaf maandag 18 mei start LAGO CLUB met personal training voor leden in buitenlucht. Er worden 3 verschillende programma’s aangeboden ‘restart moving’, ‘lose weight’ en ‘boost performance’, die 7 op 7 te boeken zijn. Per sessie worden er maximaal 4 leden toegestaan om de vereiste afstand te kunnen garanderen en voldoende persoonlijke feedback te kunnen geven.
LAGO is er klaar voor
Het LAGO-team staat op de startblokken klaar om erin te duiken. De opluchting is groot nu de eerste stapjes naar een volledige heropening van de sport- en recreatiecentra ingezet werden.
Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord:
“Ondertussen wordt er verder gewerkt om ook alle LAGO subtropische zwembaden in optimale omstandigheden te laten hervatten. Voor de zwembaden is er helaas nog geen heropeningsdatum in het vooruitzicht gesteld. We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. In onze centra komen natuurlijk veel mensen samen, wat om voorzichtigheid vraagt, maar ik hoop toch dat we met de juiste maatregelen de zomer in het zwembad kunnen doorbrengen! Nu meer dan ooit gaan we er voor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.”
Noot voor de redactie:
Wens je meer informatie of high res-beelden?
Wend je tot onderstaande contactpersonen en wij zorgen er graag voor!
• Elewin Werbrouck Centrummanager LAGO Kortrijk Weide – LAGO CLUB Zwevegem Fit. +32 468 11 03 60 elewin.werbrouck@lago.be
• Lore Walravens Marketing Manager LAGO +32 498 25 84 58 lore.walravens@lago.be

Type: Persbericht
Naam: Elewin
Organisatie: LAGO Kortrijk / Zwevegem
Adres: Bekaertstraat 9
Stad: Zwevegem
Telefoon: 0468110360