Meisjes gymnastiek Vaste Vuist Lauwe naar Vlaams kampioenschap

LAUWE - Zaterdag 18 maart trokken de meisjes C11, naar Neerpelt voor de laatste provinciale voorronde. Het was een goede wedstrijd van de meisjes van sportgroep Vaste Vuist Lauwe. Alle meisjes toonden een mooie vooruitgang doorheen de verschillende wedstrijden. Knappe resultaten: Luna Ovaere werd 2de, Lara Vanackere 3de, Laïs Vanackere 5de en Tiany Labarque 38ste op 79 deelnemers.

Niki Delporte (C18+) kwam ’s avonds in actie. Zij behaalde reeds haar selectie voor het Vlaams kampioenschap en zo kon zij een rustige wedstrijd turnen ter voorbereiding van het Vlaams Kampioenschap. Ze boekte vooruitgang op balk en turnde een dynamische grondoefening waardoor ze een mooie 7de plaats in het allround klassement kon behalen. Er zijn goede vooruitzichten voor Niki Delporte om tijdens het VK nog enkele plaatsen te stijgen in het klassement.

Volgende meisjes zien we terug op het Vlaams Kampioenschap C-niveau op 1 mei: Lara Vanackere, Luna Ovaere, Laïs Vanackere (C11), Fay Vanden Nest (C14) en Niki Delporte (C18+).

Foto met vlnr Laïs Vanackere, Tiany Labarque, Lara Vanackere en Luna Ovaere

Type: Persbericht
Naam: Dries Defossez
Organisatie: sportgroep Vaste Vuist Lauwe
Adres:
Stad:
Telefoon: 0476/992367

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

Deze reactie wordt op de website gepubliceerd.
Niet publiekelijk reageren kan via e-mail naar info@leiedal.be.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.