Mobiel 20 jaar update

Mobiel bestaat 20 jaar. Startschot weekend 09-10 november
Mobiel VZW bestaat dit jaar 20 jaar en dat zetten we in de kijker . Dit weekend gaat de kop er af met een feestelijk verkoopweekend. Bezoekers krijgen een drankje aangeboden in onze feestelijk ingerichte ruimte.
Heel wat Ebikes en fietsen worden na een verhuurperiode uit roulatie genomen en daarna verkocht en daar kan iedereen zijn voordeel mee doen.
Mobiel heeft op heden ca 1500 fietsen in verhuur. Elk jaar komen fietsen na bv een leaseperiode vrij. Dit jaar zijn er uitzonderlijk veel fietsen beschikbaar aangezien de Test-Karavaan van de provincie West-Vlaanderen tijdelijk is afgelopen. De provincie doet al 5 jaar beroep op de diensten van Mobiel om werknemers van bedrijven te laten proeven van elektrisch aangestuurde fietsen. Om de 2 jaar werd die vloot vernieuwd. Ook speedelecs, bak- en plooifietsen zitten in het aanbod
Andere evenementen die nu reeds vast staan: de lancering van de Fietsschool in maart 2020 met een academische zitting, alsook de opening van onze verbouwde winkel begin april 2020.
De Fietsschool is een initiatief van Mobiel waarbij we ons richten op fietseducatie in het onderwijs, rijlessen en veiligheid. De Fietsschool moet in de ganse regio Zuid-West-Vlaanderen operationeel zijn.
Onze winkel is na 12 jaar aan vernieuwing toe. Door het feit dat fietsen volumineuzer worden in aantal, maar ook in grootte, denk aan bakfietsen zal onze nieuwe winkel heel wat ruimer moeten zijn.

Type: Persbericht
Naam: gunter de baerdemaeker
Adres: Minister Tacklaan 57
Stad: 8500 kortrijk
Telefoon: 056 24 99 10