Motards nemen mensen met beperking mee tijdens 40ste Brandingrun (zo 15/09)

Op zondag 15 september 2019 organiseert ‘de branding’ de 40ste Brandingrun. Deze run met zijspannen, trikes, Goldwings en gewone moto’s, die ondertussen al zovele jaren georganiseerd wordt, blijft één van de hoogtepunten van het jaar voor onze mensen met beperking. Vertrek is voorzien vanop de parking aan de Ringlaan 30 te Heule, voor een uitgestippelde tocht richting Beveren-Leie.

Tijdens de Brandingrun nemen zo’n 60-tal motards onze mensen vrijwillig mee voor een tocht in de regio. Vaak engageren deze motorrijders zich jaarlijks opnieuw omwille van het enthousiasme van hun passagier en de aangename ontmoeting met de andere motorrijders. En zo is het voor vele cliënten van ‘de branding’ telkens een blij weerzien met hun chauffeur voor deze dag! In ruil voor hun deelname aan de Brandingrun, ontvangen de motorrijders een verzorgd middagmaal met aperitief, en een avondmaal als afsluiter van de dag. Motards die nog willen meerijden, zijn steeds welkom en kunnen zich aanmelden via activiteitencentrum@waak.be.

Startplaats van onze Brandingrun is de parking van ‘de branding’ aan de Ringlaan 30 te Heule. De Brandingrun vertrekt om 13u30, aankomst is voorzien rond 17u30. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij het vertrek van de groep. Ook de pers nodigen we graag uit bij het vertrek voor een verslag en/of foto. Trotse en glunderende gezichten van onze gebruikers gegarandeerd!

Type: Persbericht
Naam: Annemie Delberghe
Organisatie: 'de branding'
Adres: Ringlaan 30
Stad: 8501 Heule
Telefoon: 056364030