Openbrief aan bekaertdirectie

De arbeidersgemeenschap van Bekaert Zwevegem , Moen , Deerlijk en Ingelmunster hebben zich de laatste weken zich constructief opgesteld tegen over het de directie en gaven het overleg tussen de directie en de vakbonden alle kansen op succes .
Doch vond directie het nodig de arbeiders van alle afdeling en vestigingen te schofferen en te provoceren !!!!
In een open brief vanuit de arbeiders geven ze een niet mis te verstane boodschap dat dit moet stoppen en dat ze samen met de sociale partners op een serene manier het sociaal overleg en het te maken sociaal plan alle kansen moeten geven .
Indien zij dit pad niet wensen te bewandelen en de vele leugens en provocaties blijven hanteren , bieden de arbeiders de directie een oorlog aan die door de vakbonden niet zal in te tomen zijn.
Door open en duidelijk te verspreiden dat er GEEN werkzekerheid is hebben alle werknemers van de getroffen en "niet" getroffen afdelingen de krachten gebundeld tegenover de directie.
In de open brief word duidelijk gemaakt dat de loopgraven klaar zijn en we elk geschud aan kunnen.
Het is nu aan de directie hoe vuil en hoe hard het gaat gespeeld worden , bij de arbeiders/bedienden is er één front en die wordt sterker met de minuut en bij elke provocatie .
Langs deze weg wensen de arbeiders van Bekaert hun verontrusting te laten weten naar de directie maar ook ze een oorlogsverklaring hebben gegeven en dat wij deze op tijd en stond gepast zullen beantwoorden !!!!!!!!!!!

Vanwege
Het Gemeenschappelijk arbeidersfront Bekaert

Type: Persbericht
Naam: Dirk Demeyere
Adres: Kouterstraat, 49
Stad: Zwevegem
Telefoon: +32475847975