Opening Steamboot

Beste,

Na twee maanden voorbereiden kunnen we op vrijdag 8 november om 14 uur onze "Steamboot" plechtig openen! Die opening gaat door in de afdeling van de Hulstsestraat 126.

De Steamboot is het product gegroeid uit ons project "De vrije scholen Kuurne under Steam", we focussen op S T E A M ( Science, Technology, Engingeering, Art en Mathematics) voor alle kinderen van de peuters tot en met onze zesdeklassers van alle Kuurnse Vrije Scholen.
Met de steun van de provincie West-Vlaanderen konden we een steamcoach aanstellen, juf Julie Desloovere, die al haar expertise inzet op " Under Steam". We vonden ook partners in het Sociaal Huis en Het Guldensporencollege om mee hun schouders te zetten onder dit project.

De Steamboot heeft een stek gevonden in de kleuterafdeling van de Hulstsestraat en deze plaats is niet toevallig gekozen. We willen ook de buurt en de ouders meer gaan betrekken bij het Steamgebeuren.

Welkom op vrijdag of als je nog info over het project wil dan kan je ons steeds bereiken op Steamboot@vrijescholenkuurne.be.

Namens de directies van de Vrije scholen Kuurne

Jan Vanwynsberghe
directeur vrije basisschool Sint-Pieter
St.-Michielsweg 2/2
8520 Kuurne
tel. 056 71 48 06
GSM 0494 99 71 14
vbs.stpieter@vrijescholenkuurne.be
www.vrijescholenkuurne.be

Type: Persuitnodiging
Naam: Joost Vanneste
Adres: Sint-Katrienplein 10b
Stad: 8520 Kuurne
Telefoon: +32483316684