Opvallend veel Zwevegemnaars vinden de weg naar online sporten.

Ondanks een tweede lockdown, blijven heel wat mensen toch bewegen op alternatieve manieren en staan ze te popelen om opnieuw langs te komen in hun vertrouwde fitnesscentrum. In afwachting van de heropening van de fitnesscentra, toverde LAGO CLUB hun fitnessaanbod om tot een online alternatief. Het ruime aanbod aan work-outs kan op een vrij moment ontdekt worden, alleen of met het hele gezin. Om het jaar goed in te zetten wordt er als nieuwjaarscadeau 2 weken gratis online fitness voorzien voor elk lid. Op deze manier tracht LAGO CLUB in te spelen op de goede voornemens van de fitnessleden.

Petra Santy – Centrummanager LAGO CLUB Zwevegem Fit.
”We maakten tussen beide lockdowns werk van een online sportalternatief met behulp van de vernieuwde LAGO CLUB app. Dit om de leden en het personeel mentaal en fysiek fit te houden.”

Minder dan 1 op 5 leden niet gemotiveerd om te sporten tijdens lockdown

Onzekerheid en het omgooien van dagelijkse routines brengt voor heel wat mensen spanningen met zich mee. Het vergt dan ook extra moeite om tijdens deze periode voldoende in beweging te blijven. Nochtans geeft bewegen je immuunsysteem een flinke boost, wat dan weer de kans op complicaties bij een corona-infectie doet afnemen.

Uit een bevraging bij de leden van LAGO CLUB Zwevegem is gebleken dat maar liefst 16% van de leden niet gemotiveerd is om thuis, vaak zonder begeleiding te sporten. Dit liet zich dan ook duidelijk blijken in de cijfers omtrent de terugkeer naar het vertrouwde fitnesscentrum bij een heropening. Maar liefst 96% is zeer enthousiast om terug het beste van zichzelf te geven in de club, zodra de fitnesscentra terug kunnen opengaan.

LAGO CLUB app houdt medewerkers fit.

Naast de leden, krijgen ook LAGO medewerkers toegang tot de LAGO CLUB app. Hiermee kunnen ze hun woonkamer omtoveren tot een fitness met een uitgebreide keuze aan trainingen. De sportsessies kunnen gemakkelijk via de applicatie op de gsm ingepland worden wat opnieuw voor een beetje structuur in het dagritme zorgt.

Noot voor de redactie:
Wens je meer informatie of high res-beelden?
Wend je tot onderstaande contactpersonen en wij zorgen er graag voor!

• Petra Santy
Centrummanager LAGO CLUB Zwevegem Fit.
+32 473 52 84
petra.santy@lago.be

• Lore Walravens
Marketing Manager LAGO
+32 498 25 84 58
lore.walravens@lago.be

• Justine Tamsin
Marketing & Fitness LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk
+32 492 77 48 93
justine.tamsin@lago.be

Type: Persbericht
Naam: Justine Tamsin - LAGO CLUB ZWEVEGEM
Organisatie: LAGO CLUB ZWEVEGEM
Adres: Bekaerstraat 9
Stad: 8550 Zwevegem
Telefoon: 0492774893