Persbericht: Een hele zomer wild Spelen in Kortrijk!

Van 21 juni tot en met 5 september focust Wildebras opnieuw op vrij buitenspel. Kinderen en hun ouders kunnen gedurende de zomer mee ravotten op allerlei locaties en momenten.

1. De Wildernis.
Van vrijdag 21 juni tot en met woensdag 5 september stelt Wildebras de Adventure Play Ground in het Vanraemdonckpark te Kortrijk opnieuw open op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnamiddag. Kinderen bouwen er kampen, graven putten, timmeren, breken af, maken vuur als het weer het toelaat of spelen er met het verzamelde materiaal. Een echte werf op kindermaat!

2. De Wildebrasplaatsen.
Samen met Stad Kortrijk worden vijf groenzones, verspreid over Groot-Kortrijk ingericht met kampenbouwmateriaal. Kinderen uit de buurt, maar even goed van verderaf mogen de hele zomer vrij verder bouwen aan deze clubhuizen voor kindjes. De zones zijn mooi verspreid over Kortrijk Centrum, Bissegem, Bellegem, Heule en Heule Watermolen.

3. De Wildebrasdagen.
Vijf namiddagen, mooi verspreid over de zomermaanden waarop iedereen welkom is. Telkens wordt een mooie locatie gezocht en uitdagend materiaal. De Wildebrasnamiddagen deze zomer draaien rond: Moddertaarten maken, Nacht van de Wildebras, Hamers & Nagels, Vuur en Water en Bouw je eigen speeltuigen. Kom af en speel/bouw mee!

Meer info over dagen, locaties en openingsuren vind je op www.wildebras.org of volg ons op de facebookpagina.

Type: Persbericht
Naam: desloover jolle
Organisatie: Wildebras
Adres:
Stad:
Telefoon: 0468 34 08 05
Bijlagen: APG_SXN-1.jpg