Persuitnodiging: Lancering ‘Kortrijk UNESCO Design Region’ identiteit en We Are Creators najaarscampagne

Persconferentie dinsdag 18 september 2018, 11u30, Hangar K Kortrijk
Lancering ‘Kortrijk UNESCO Design Region’ identiteit en We Are Creators najaarscampagne

Dankzij onze lange traditie van creativiteit, innovatie en ondernemerschap behoort de Kortrijkse regio sedert het najaar 2017 tot een wereldwijd netwerk van 180 steden die creativiteit gebruiken als hefboom voor duurzame ontwikkeling: het UNESCO Creative Cities Network.

Designregio Kortrijk engageert zich als trekker van dit verhaal en wil samen met haar stichtende partners Voka West-Vlaanderen, Stad Kortrijk, Intercommunale Leiedal, Howest en Biennale Interieur de erkenning als ‘creative city & region’ maximaal uitspelen. We nodigen ons netwerk van bedrijven, organisaties en creatieve talenten dan ook uit om het ‘Kortrijk UNESCO Design Region’ logo te gaan gebruiken. Om hun eigen sterke producten, diensten en projecten te linken aan dit wereldwijde creatieve netwerk en om te laten zien dat ze deel uitmaken van het groeiende, creatieve ecosysteem in onze streek.

We nodigen u van harte uit voor de lancering van de nieuwe visuele identiteit voor ‘Kortrijk UNESCO Design Region’ en de lancering van de Kortrijkse najaarscampagne We Are Creators, dinsdag 18 september 11u30, Hangar K.

Programma 11u30-12u:
Burgemeester Vincent Van Quickenborne
Dominiek Callewier, voorzitter Designregio Kortrijk
Lukas Van Damme, Algemeen Secretaris Vlaamse UNESCO commissie
Voorstelling We Are Creators najaarscampagne Kortrijk door Gauthier Renard

Het einde is voorzien omstreeks 12u00, we voorzien daarna een broodjeslunch. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij lisa@designregio-kortrijk.be

Type: Persuitnodiging
Naam: Lisa Declercq
Organisatie: Designregio Kortrijk
Adres: Broelkaai 6
Stad: Kortrijk
Telefoon: 056 51 91 83