Persvoorstelling project 'World 4 kids'

Persvoorstelling van het project 'World 4 kids'

Het is zover. Vzw Sabou heeft naast een landbouwproject al 6 schooljaren een kleuterschooltje in Sabou, een uiterst arm dorp in Burkina Faso.
De kleuterschool met educatief centrum en kinderopvang is gebouwd met de hulp van de Provincie West-Vlaanderen, gemeenten en steden Diksmuide, Kortrijk, Menen, Wevelgem en vele sponsors. VZW Sabou biedt pedagogische en financiële ondersteuning. Tegelijkertijd maken we een verbinding tussen scholen hier en het centrum Naaba Koanga in Burkina Faso. Dit is de bijdrage van VZW Sabou bij de opbouw van een rechtvaardige samenleving die voldoet aan de Sustainable Development Goals (SDG's).
VZW Sabou nodigt u uit op donderdag 19 september om 19 uur in het Wereldhuis te Roeselare voor de persvoorstelling van het project 'World 4 kids'. Dit project bestaat uit belevingskoffers en het boek ‘Verdwaald… ’.
Het boek is een uitnodiging voor iedereen om kennis te maken met de duurzame ontwikkelingsdoelen.
‘World 4 kids’ is een project gesponsord door de Europese gemeenschap "Frame, voice, report!' . VZW Sabou werkt samen met Design For A New Future, Biopal, Wereldmissiehulp en de provincie West Vlaanderen.
VZW Sabou geeft u donderdag graag de nodige toelichting over de context van het project en de plannen voor de scholen, het verloop, de samenwerking tussen de partners, de dynamiek en de kansen om de duurzame ontwikkelingsdoelen tot actie uit te werken.

Type: Persuitnodiging
Naam: Martine Coussement
Organisatie: vzw Sabou
Adres: Brun Cornet 18
Stad: 8930 Rekkem
Telefoon: 0496 60 82 38