PharmaNutrics richt zich met unieke website nu ook tot eindklant

De markt van de voedingssupplementen kent sinds het begin van dit jaar een heuse explosie. Ook PharmaNutrics uit Deerlijk groeit exponentieel. Om deze evolutie te bestendigen, omarmt PharmaNutrics de digitalisering en richt de West-Vlaamse specialist in voedingssupplementen zich nu ook rechtstreeks tot apothekers, artsen, therapeuten én de eindklant, via een nieuwe, moderne website.

Nieuwe e-commerce website in recordtempo
In een recordtijd slaagde PharmaNutrics erin om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en zowel de logistieke als front- en backoffice te heroriënteren richting e-commerce. Dankzij dit huzarenstukje en de succesvolle samenwerking met The Website Company, is minder dan 8 maanden later de nieuwe website volledig operationeel. Apothekers, dokters en therapeuten en nu ook consumenten kunnen een profiel aanmaken waarmee ze vervolgens snel en eenvoudig producten kunnen bestellen en 1 werkdag later ontvangen. Zo gaat PharmaNutrics trouwens ook de concurrentie aan met de Amazons en bol.com’s in de gezondheidssector.

Historiek
PharmaNutrics zag het licht in 2014. Apotheker Nikolaas Debusschere startte met de ontwikkeling van 3 natuurlijke voedingssupplementen. Vandaag bestaat het aanbod uit meer dan 45 voedingssupplementen die stuk voor stuk hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten bevatten. “Kwaliteit zowel op het vlak van samenstelling als van de natuurlijke ingrediënten zelf, is wat onze producten uniek maakt”, zegt zaakvoerder Nikolaas Debusschere. “Hiermee willen we de zelfregulerende kracht van het lichaam ondersteunen, klachten voorkomen én bestrijden en het lichaam opnieuw in evenwicht brengen.”

Gedreven team
Het team van PharmaNutrics bestaat vandaag uit 4 gedreven ‘believers’, zowel op de baan als in de backoffice. Het doel van PharmaNutrics is om een gevestigde waarde te worden in de Benelux en Frankrijk. “Zowel apothekers, artsen als therapeuten over heel de Benelux grijpen naar onze uiterst kwalitatieve voedingssupplementen en bevelen ze aan aan de patiënt of consument. Met deze website zullen we hen nog beter kunnen bedienen” besluit Nikolaas Debusschere.

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, krijgt elke klant tijdelijk een kortingscode van 10% op www.pharmanutrics.be.

Bijlagen: persbericht (pdf) + foto (jpg)

Type: Persbericht
Naam: Steven Lecluyse
Organisatie: www.dataworx.be
Adres: Gustaaf Desmetlaan 14
Stad: 8500 Kortrijk
Telefoon: 0479 54 54 78