Uitnodiging persmoment Festival van het Landschap

Beste leden van de pers

Een week voor de officiële start van het gloednieuwe Festival van het Landschap nodigen Intercommunale Leiedal en de gemeenten Anzegem en Zwevegem jullie van harte uit op een gezamenlijk persmoment, waarop beide burgemeesters en een aantal leden van de schepencolleges aanwezig zullen zijn. Het persmoment vindt plaats op maandag 18 maart in lagere school De Bergop in Tiegem, om 13u.

Van 25 maart tot en met 7 april vindt in Tiegem en Sint-Denijs het Festival van het Landschap plaats. Het opzet: de bezoeker op allerlei manieren onderdompelen in het Land van Streuvels en het Land van Mortagne. Het festival zet beide landschappen op een originele manier in de kijker en wordt een overweldigende mix van wandelingen, fietstochten, lezingen, stilte, film en muziek. Een doorlopende expo vertelt je alles over het ontstaan, de geschiedenis, het gebruik en de toekomst van het landschap, en aan de hand van workshops leren ook kinderen het landschap (her)ontdekken…

Zo installeren de kinderen van lagere school De Bergop speciaal voor het festival een uitkijkplatform, vanwaar ze over de muren van de speelplaats kunnen kijken en van een prachtig zicht op het open landschap in al haar facetten kunnen genieten. Een pak meer originele activiteiten en alle praktische informatie vind je op de website www.festivalvanhetlandschap.be!

Wanneer: maandag 18 maart om 13u
Waar: De Bergop, Neerstraat 1 in Anzegem

Gelieve je aanwezigheid even te bevestigen via jakob.vermandere@leiedal.be of op 056 24 16 16.
Alvast bedankt, en tot maandag!

Type: Persuitnodiging
Naam: Jakob Vermandere
Organisatie: Leiedal
Adres: President Kennedypark 10
Stad: Kortrijk
Telefoon: 056 24 16 16