Vaste Vuist Lauwe in nieuwe jeugdserie Studio 100

LAUWE – Deze week streek een filmploeg van Studio neer op het strand van Oostduinkerke voor opnames van een nieuwe jeugdreeks. De serie heet hotel 13 en is vanaf september op jeugdzender Nickelodeon te zien. Sportgroep Vaste Vuist Lauwe neemt deel aan deze filmproductie met 4 gymnasten acrobatische gymnastiek.
De Studio 100-reeks Hotel 13 is Duitstalig en zal in verschillende Europese landen, waaronder België, te zien zijn. De meeste opnames hebben in en rond Koksijde plaats. 'Hotel 13' speelt zich af in een prachtig Jugendstil-hotel aan zee. Tijdens de zomervakantie ontmoeten zes zeer verschillende tieners elkaar in het hotel.
De opnames met deze acrobatische gymnasten centraliseren zich op het Sint André Strand te Oostduinkerke. ‘Studio 100 heeft ons hiervoor opgebeld’, zegt Dries Defossez, voorzitter van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe. ‘Onze gymnasten Lander Maes, Lennert Maes, Liederick Claeys en Stephan Baute zullen op het strand beachvolleybal spelen en enkele acrobatische gymnastiekoefeningen uitvoeren om de hoofdactrice te imponeren’ zegt Dries. ‘Ik ben blij dat sportgroep Vaste Vuist Lauwe hiermee in de belangstelling komt.’
Op 2 april werd in Schelle het startschot gegeven voor de opnames van Hotel 13, een nieuwe, dagelijkse soap voor kinderen en jongeren van 8 tot 11 jaar die vanaf september 2012 bij Nickelodeon wordt uitgezonden. De Duitse acteurs staan voor de camera van de Nederlandse regisseur Dennis Bots.
De opnames in België duren nog tot december, de productie gebeurt door Studio 100. Het eerste seizoen van 'Hotel 13' omvat 120 afleveringen van 12 minuten. De Duitstalige versie van de serie wordt voor de landen Duitsland, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk geproduceerd en vervolgens in de lokale talen nagesynchroniseerd.
Foto: De 4 gymnasten van Vaste Vuist Lauwe die zullen te zien zijn in de nieuwe jeugdserrie “Hotel 13” vlnr. Stephan Baute, Liederick Claeys, Lander Maes, Lennert Maes.

Type: Persbericht
Naam: Dries Defossez
Organisatie: Sportgroep Vaste Vuist Lauwe
Adres:
Stad:
Telefoon: 0476/992367
Bijlagen: IMG_1236.JPG