Win The Moving Game: doe mee en win 500 euro

‘Win The Moving Game’: doe mee en win 500 euro
Met de campagne “Win The Moving Game” wil de gemeente de stimulansen en motivatietools achterhalen die jongeren hanteren om elkaar aan het bewegen of sporten te krijgen. Alle projecten moeten uiterlijk tegen zaterdag 29 februari ‘20 bij de sportdienst van Zwevegem ingediend zijn. Het winnende team krijgt 500 euro om het idee verder uit te werken.
Zwevegem daagt jongeren tussen 12 en 18 jaar uit die een eigen project willen uitwerken. Als jongeren hun leeftijdsgenoten of vrienden en vriendinnen aanzetten tot sport en beweging, blijkt dit wel eens een groot impact te hebben.
WAT ALS…. de projectbedenker 500 euro ter beschikking krijgt om minstens 8 vrienden tussen 12 en 18 aan het sporten en/of bewegen te krijgen?
Elke jongere die een origineel project bedenkt, maakt kans op dit mooie budget. Het volstaat dat hij/zij minstens 8 andere jongeren aan het sporten/bewegen krijgt gedurende 2 uren per week in een tijdspanne van 5 maanden.
Ken jij de toverformule, the way to succes? Dien dan een project in bij de sportdienst van Zwevegem en misschien wint jouw team de hoofdprijs.
Let the games begin!
Meer info en het inschrijvingsformulier:
https://www.zwevegem.be/nieuws/winthemovinggame
Je kan ook steeds vrijblijvend terecht bij de infobalie vrije tijd of bij de sportdienst Zwevegem, Gemeentepunt, Blokkestraat 29, 8550 Zwevegem. tel. 056 76 58 00, e-mail: sport@zwevegem.be

Namens de schepen van sport Raf Deprez en het sportdienstteam,

Bijlage: inschrijvingsformulier en infofolder

Type: Persbericht
Naam: Hilde Leman
Organisatie: gemeente zwevegem
Adres: Blokkestraat 29
Stad: 8554 Zwevegem
Telefoon: 0492 13 51 06