HEEFT U EEN PROJECT? WILT U EEN STARTUP CREËREN?

DOE MEE AAN DE UITDAGING VAN HET STARTUP WEEKEND!

OP 17, 18, EN 19 MAART 2017
IN DE SERRE NUMERIQUE IN VALENCIENNES

SCHRIJF SNEL IN OP WWW.SW-VALENCIENNES.FR/NL

Bent u een creatieveling, marketeer, technicus, ontwikkelaar, ondernemer of designer? Heeft u zin om uw competenties, ervaring, opleiding te laten zien…?
Mis dan dit rendez-vous niet: 3 dagen om uw project te laten zien en volop te profiteren van dit buitengewone ondernemersavontuur!

54 UUR OM UW PROJECT TE ONTWIKKELEN

Alleen of met een groep, met of zonder idee, kom met uw creativiteit en zin om een echt ondernemersproject te ontwikkelen!
Behalve de uitdaging vindt u hier professioneel advies, gepersonaliseerde begeleiding door een team van 15 coaches en tools om uw project te concretiseren.
Aan het einde van deze drie dagen pitcht elke team zijn project voor een jury van experts uit de drie deelnemende regio’s (grensoverschrijdend). Het einddoel: de kans om een PROTOPITCH 3.0 begeleiding, een plek of activiteit in een incubator en talloze andere originele prijzen te winnen!

PROTOPITCH 3.0 BEGELEIDING: EEN MEERWAARDE VOOR PROFESSIONALISERING

Protopitch 3.0, het Europese Interreg-project France-Wallonie-Vlaanderen onder leiding van Pictanovo, verenigt de begeleidingsacteurs van startups en innovatieve ondernemingen in de sector van de culturele en creatieve industrieën en de digitale beeldbewerking in de Hauts-de-France, Wallonië en West-Vlaanderen. Pictanovo, OC West, La Maison de l’Entreprise, Wap’s Hub, Tua West, l’Université de Mons geassocieerd met de clusters van het Louvre Lens Vallée, la Plaine Images, La Serre Numérique, Lille Design en de Infopole, bundelen de kennis en de kracht van de drie regio’s.

Opkomend jong talent opsporen, in hogescholen, universiteiten, incubatoren of onderzoekslaboratoria, goede acties aanbieden om ideeën tot bloei te laten komen, benaderingen met elkaar te vergelijken om zin om te ondernemen, op te leiden, te steunen, te oriënteren te stimuleren: dat is de manier waarop we samen de professionalisering van jong talent faciliteren.

https://www.tuawest.be/projecten/protopitch/

Avec le soutien du Fonds européen de développement régional -
Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Type: Persbericht
Naam: TUA West
Organisatie: TUA West
Adres: Van Belleghemdreef 6
Stad: Marke
Telefoon: 056 140 140